Rating 4.0 / 5
⏳ Withdrawal time1 napon belül
🎁 Welcome bonusEUR100
🏆 Bet365 Magyarország Play Here!

Bet365 Magyarország

+Költségek a nap bármely szakában
+Az egyik legjobb bukméker
+Nagyon a legnépszerűbb kaszinójátékok
Egyes országokban nem elérhető
+
Költségek a nap bármely szakában
+
Az egyik legjobb bukméker
+
Nagyon a legnépszerűbb kaszinójátékok
Egyes országokban nem elérhető

Bet365 Magyarország

Bet365 Magyarország

A Bet365 egy online szerencsejáték platform, amely sportfogadást kínál. Bár úgy tűnik, hogy a Bet365 az online sportfogadásra fókuszál, a Bet365-ön egy maroknyi kaszinójátékot is találhat, mint például blackjack, rulett és egyéb más olyan címek, amiket a legtöbb online magyar kaszinóban megtalálhatunk, ha szerencsejátékra füllik a fogunk.

A Bet365-t ráadásul több mint 20 évvel ezelőtt, egészen pontosan 2000-ben alapították. A Bet365 egy globális fogadóiroda, amelynek nagyon sok leányvállalata van szerte a világon és talán az egyik legismertebb oldal ezen a területen, reklámjaik országszerte vannak kiplakátozva, sőt a tv-ben és online is kismillió hirdetésükbe futhatunk bele, ha még nem is használjuk ezeket a médiákat gyakran.

A különböző online szerencsejáték platformokat figyelembe véve nehéz választani. Nézze meg, miért érdemes a Bet365-öt választania.

Hogyan érheti el a Bet365-öt Magyarországon

A Bet 365-öt nagyon sok országban nem lehet elérni, persze ez nem azért van, mert bármilyen illegális vagy nem fair feltételt kínálnának, hanem csak szimplán azért, mert egy szerencsejáték platform, ami sok ország által nem engedélyezett, hiszen számukra a szerencsejáték egy elítélt ”sport”. Ezek az országokat egyébiránt a közel keleten fogjuk megtalálni esetleg a távol keleten a nyugati államokban inkább van ez a dolog szorosan korlátozva, mint teljes mértékben betiltva.

Viszont ki tudja, hogy hova vezet minket az élet, szóval a Bet365 arra is gondolt, hogyha esetleg az oldal egyik Magyar felhasználója kiköltözik egy ezt tiltó országba abban az esetben is tudjon játszani, hiszen van egy alternatív link, amivel akkor is el tudjuk érni az oldalt, ha ez az adott országban teljesen be van tiltva.

Nyilvánvaló, hogy a Bet365 nem szeretné, ha a fogadási oldalakra korlátozásokat bevezető országokban élő csapatjátékos ügyfelei lemaradnának számos ajánlatukról.

bet365 Magyarország

Bet365 alternatív link: Mi ez?

Kíváncsi vagy, hogyan működik egy alternatív link? Megmutatjuk. Egy biztos, az alternatív linkkel, amelyhez hozzáférsz, a Bet365 nem fog feltűnni a kormányzati szervernek. Bár itthon erre nincs szükség, hiszen a kormány által engedélyezve van az oldal, sőt még vannak reklámok is elhelyezve az utcán az ő oldalukról.

Technikailag az alternatív link itt egy alternatív domain név, amely nyom nélkül csatlakozik a Bet365 adatbázisához. Ez a megközelítés már bevált a korlátozott területeken lakó játékosok esetében.

Az ötlet itt az, hogy ezek az alternatív linkek különböző domain nevekkel rendelkeznek.

Például a Bet365.com helyett az alternatív domain név lehet allsport vagy valami hasonló. Az ötlet tehát az, hogy eltereljék a kormányzati szerverek figyelmét arról, hogy a domain névnek bármi köze van a fogadáshoz.  Bár Magyarországon erre nincs szükség, ha valaki másik országban tartózkodik ideiglenesen abban az esetben ez egy kifejezetten jó opció tud lenni, hogy el tudjuk érni a Bet365 oldalát.

Ezért ha Magyarországon tartózkodik, a Bet365-öt egy alternatív linken keresztül is elérheti. A link közvetlenül a Bet365 weboldalára vezet, ahol a lehető legteljesebb mértékben élvezheti a szerencsejátékot.

Miért érdemes a Bet365 Magyarországról játszani?

A különböző online sportfogadási platformoktól függetlenül a Bet365 számos okból alkalmas a magyarországi játékosok számára. Emellett nagyon kevés fogadási oldal kínál alternatív linket a Magyar játékosoknak.

Ettől eltekintve a Bet365 egy globális szereplő a sportfogadás világában. Pedigree-jüket figyelembe véve a Bet365 megbízható hely az online szerencsejátékokhoz. Mi több, a magyarországi játékosokat különböző bónusz-előnyökkel és kényeztetik tovább.

Az alábbiakban látszik, hogy miért alkalmas a Bet365 a magyarországi játékosok számára:

 • A Bet365 az egyik legbiztonságosabb fogadási lehetőség és az egyik legnagyobb presztízzsel rendelkező oldal.
 • A Bet365 hatalmas játékválasztékot kínál
 • A Bet365 a legjobb fogadási platform az élő fogadásokhoz (kiváló élő közvetítési szolgáltatással)
 • A Bet365 számos fizetési módot kínál és a kifizetések gyorsak
 • A bet365 ügyfélszolgálata a világ minden táján elérhető

Összességében a Bet365 kedvező bónuszokat és biztonságos online szerencsejáték-környezetet is kínál a magyarországi játékosoknak. Továbbá a Bet365-nél biztos lehetsz benne, hogy minden tranzakciód titkosítva van. Ettől eltekintve a Bet365-nél különböző játékokra is fogadhatsz. A Bet365 egy régóta működő, minőségi, sőt még teljesen korrekt oldal is és egyaránt tökéletes választás annak aki most kacsint bele a szerencsejátékba és annak is egyaránt, aki már több tapasztalatot is szerzett hasonló tematikájú oldalak által.

Bet365 sportfogadás

ÉrtékelésMagyarázat
Fogadási lehetőségek5/5A Bet365 a magyarországi játékosok számára a fogadási piacok széles választékát kínálja, ahol kipróbálhatják szerencséjüket. A világ különböző szerencsejáték-piacain fogadhatsz. Például fogadhat futballra, jégkorongra, kosárlabdára, lóversenyre, bokszra, teniszre, golfra, krikettre, dartsra stb.
Szorzók4/5A jó esélyeket kínáló platformon való szerencsejáték sokat számít. Amellett, hogy növeli a nyereményét, több a nyerési esélye is. Például a Bet365-nél olyan szorzók vannak, amelyek más sportfogadási oldalakon nem elérhetőek. Összefoglalva, a Bet365 versenyképes esélyeket kínál a magyarországi játékosoknak.
Élő fogadás4/5A Bet365-nek fantasztikus élő fogadási platformja van. Amellett, hogy könnyen használható, a Bet365 élő fogadási platformja gyors és zökkenőmentesen működik bármilyen eszközön. Eközben a bet365 élő fogadások különböző piacokat kínál magyarországi játékosoknak, amelyekre játék közben fogadhatnak. Különböző elérhető fogadásokat is találhat.
Élő közvetítés5/5A Bet365 élő közvetítési szolgáltatásai a legjobbak a magyarországi játékosok számára. Élő fogadásokat tehet és nézheti is a Bet365 élő közvetítését. Más szóval, élőben is nyomon követheted a fogadásaidat.
Bónuszok és promóciók3.5/5A Bet365 nagyvonalú bónuszokat és promóciókat kínál a magyarországi játékosoknak. A magyarországi játékosok rengeteg promóciót érhetnek el a Bet365-nél. Bár a Bet365 bónuszok nem olyan számosak, gyakran nem járnak fogadási követelménnyel.

A Bet365 sportfogadás az egyik legkiemelkedőbb a világon. A Bet365 piaci lefedettsége hatalmas. A Bet365-nél például a világ összes labdarúgó bajnokságára fogadhatsz.

Ezért a Bet365 sportfogadási lehetőségei széles körűek, és a sportfogadás minden aspektusát lefedik. A Bet365 népszerűségének egyik oka a sportfogadás. Így a Bet365 alternatív linkkel a magyarországi játékosok is hozzáférhetnek ezekhez a funkciókhoz.

Bet365 Kaszinó

ÉrtékelésMagyarázat
Játék választék5/5Az online kaszinójátékok széles választékával a Bet365 a magyarországi játékosoknak értékes játékélményt kínál. Emellett a Bet365 kaszinójátékokat a legszínvonalasabb kaszinószoftver-szolgáltatók fejlesztik. A Bet365-nél nem lehet unatkozni.
A szoftverszolgáltatók minősége5/5A Bet365 gondoskodott arról, hogy megbízható szoftverszolgáltatóktól származó játékokat kínáljon. A Bet365 összes szoftverszolgáltatója ismert és jó hírű. Emellett a Bet365 szoftverszolgáltatók az összes játékuk tervezésénél a véletlenszám-generátort (RNG) használják. Az RNG-vel a tisztességesség biztos.
Élő kaszinó4.5/5Élvezze a legjobb élő kaszinót a Bet365-ön. A fizikai kaszinók látogatása többé nem lesz vonzó, miután kipróbálta a Bet365 élő kaszinójátékot. A Bet365 élő kaszinó tapasztalt és barátságos osztókkal rendelkezik.
Bónuszok és promóciók3.5/5A Bet365 a magyarországi játékosoknak számos bónuszt és promóciót is kínál. A legtöbb online kaszinóhoz hasonlóan a Bet365 kaszinóbónuszoknak is vannak fogadási követelményei. A magyarországi játékosoknak teljesíteniük kell a Bet365 fogadási követelményeit, mielőtt készpénzt vehetnének fel.

A sok ambiciózus magyarországi kaszinójátékos miatt a Bet365 bónuszokat és promóciókat biztosít számukra, amelyek növelik a nyerési esélyeket, ezek bár lehetnek alacsonyabbak, mint az új online kaszinóknak, de ezzel egyetemben a megforgatási feltételek lehetnek sokkal kedvezőbbek, mint ezen új oldalaknál,  úgymond érdemes megnézni, hogy a gyönyörű alma rohad-e belülről és ebben az esetben azt tudnánk mondani, hogy lehet, hogy belekerült egy két kukac abba a kis piros almába.

A Bet365 különösen bánik a magyarországi játékosokkal, mert a játékosok buzgón törekszenek a nyerésre és ezt ők nem is restek jutalmazni ezt jobbnál jobb akciókkal, amik akár meg is győzhetnek minket arra, hogy őket válasszuk akár hosszú távon is.

A Bet365 kaszinó számos nyerőgépet, pókert és kaszinójátékot kínál a magyarországi játékosoknak. Emellett a Bet365 folyamatosan frissíti a kaszinójátékok címeit, szóval lényegében se a mennyiségre, se a minőségre nem lesz panaszunk, ha náluk leszünk lojális felhasználók akár több időre is.

Bet365 Kaszinó

Bet365 mobil

A legtöbb lelkes szerencsejátékos értékelni fogja a Bet365 mobil kínálatát. A Bet365 mobil platformja megbízható és stabil. A dolgok megkönnyítése érdekében a Bet365 lehetőséget kínál a magyarországi szerencsejátékosoknak, hogy mobilalkalmazásával játsszanak, ami azért kiemelendő, mert kevés olyan szerencsejátékos platform van kis hazánkban, ami eddig hajlandó volt egy normális mobilos alkalmazást csinálni.

Kétségtelen, hogy a Bet365 mobilalkalmazás elképesztő funkcióival az egyik legjobb és legminőségibb a piacon, érdemes tényleg megpróbálni abban az esetben is, ha mondjuk inkább a böngészős gépes verziót használtuk eddig.

Az alkalmazás segítségével fogadhat a mérkőzés előtti és a játék közbeni fogadási piacokon. Emellett az alkalmazás részletekkel is ellátja Önt, hogy segítsen megtalálni a fogadási értéket. A Bet365 alkalmazás jól teljesít mind telefonon, mind táblagépen, a felbontás minden játéknál tökéletes, könnyű használni egyértelmű, hogy melyik gombokat kell használni és hol, sőt még az egész élmény is akadásmentes és tiszta, nem kell attól félnünk, hogy lefagy tőle a telefonunk, sőt még melegedést se tapasztaltunk egy pár óra kaszinózás után sem, ami egy kifejezetten jó pont.

A sportágak és bajnokságok menüpontján keresztül fogadhat a Bet365 alkalmazáson keresztül. A fogadás a Bet365 alkalmazáson keresztül pillanatok alatt elvégezhető, szóval lényegében pont ugyanazt tudjuk elérni és pont ugyanazzal a minőséggel, mint a gépünkön, ami már mára nem újdonság még mindig egy fantasztikus dolog. Már nem kell oda ülnünk az aszaltunk elé csak azért, hogy pár fogadást megtegyünk, ami bár nem egy esszenciális újítás azt el lehet mondani, hogy egy kifejezetten hasznos.

Fontos az is, hogy a Bet365 alkalmazáson keresztül a nyereményeket is ki lehet váltani. Általánosságban elmondható, hogy a Bet365 applikáció kontrollt biztosít Önnek, mivel egyik eseményről a másikra válthat. Ne felejtsd el, hogy a Bet365 mobilalkalmazást le kell töltened, mielőtt használni tudnád. Továbbá dönthet úgy is, hogy a Bet365-öt a mobilböngészőn keresztül indítja el, ha esetleg nincs elég hely a telefonján, vagy nem akar minden alkalommal, amikor feloldja eszközét a Bet365 ikonját.

Bet365 fizetési módok

A Bet365 fizetési módjai biztonságosak. Nevezetesen, a Bet365 különböző kifizetési és befizetési módszereket biztosít. Választhat banki átutalást, betéti vagy hitelkártyát, e-pénztárcát stb.

A Bet365 nevezetes és egyben széles körben elfogadott  fizetési lehetőségei nem mások, mint a következők:

 • Visa
 • Skrill
 • Neteller
 • Banki átutalás
 • Csekk
 • Mastercard
 • Entropay
 • Visa Electron
 • Paysafecard

Az, hogy milyen gyorsan kapja meg nyereményét a Bet365-től, az Ön által használt fizetési lehetőségtől függ, mely teljesen eltérő, minden kiválasztott lehetőségnél.

A Bet365 betéti és hitelkártyáinak például eltérő az időbeosztása. Ennek ellenére az e-pénztárcás módszerek a Bet365-nél gyorsabbnak tűnnek.

Kevesebb mint 24 órán belül a nyereményét jóváírják a számláján. Használja a banki átutalást, ha nincs sürgős szüksége a nyereményre. A banki átutalások a Bet365-nél 5-10 napot vesznek igénybe.

A lényeg, hogy a Bet365 biztonságos és védett módszerekkel rendelkezik, amelyek nem veszélyeztetik ügyfeleik adatait. Sajnos a Bet365 nem engedélyezi a kriptovaluták használatát a platformján. Néhány a megengedett valuták közül az amerikai dollár, a brit font sterling, az euró és egyéb nagyobb valuták globális szinten.

Bet365 ügyfélszolgálat

A Bet365 kifogástalan ügyfélszolgálatot kínál játékosainak. Nagyon sok csatornán keresztül érheti el a Bet365-öt. A leggyorsabb módja annak, hogy kapcsolatba lépjen a Bet365-tel, az élő csevegés.

Egy Bet365 live chat-en, egy ügynök mindig készen áll arra, hogy beszéljen Önnel, ami egy fontos pont az ilyen oldalaknál, amelyik oldalaknál van live chat opció azok sokkal jobban megbízhatóak, sőt még sokkal gyorsabban is kapunk segítséget abban az esetben, ha bármi problémánk adódna az oldallal.

Sőt, a Bet365 rendelkezik egy aktív e-mail címmel is.

A Bet365-nek e-maileket küldhet, és kevesebb mint 24 órán belül választ kaphat. Emellett a Bet365-nek van egy telefonszáma is, amelyen a magyarországi játékosok elérhetik őket, viszont ez pénzbe kerül és az online chat funkció sokkal egyszerűbb és nem is kell más emberrel beszélnünk átgondolhatjuk gondolataink és korrekten megfogalmazhatjuk anélkül, hogy összezavarodnánk, vagy bármilyen hasonló dolog.

A Bet365 ügynökei tömör és pontos válaszokat adnak kérdéseire. Továbbá, ha felhívod a Bet365 ügyfélszolgálati vonalát, hívásaikat rögzítik a hatékonyság érdekében, szóval fontos, hogy a hangnemünk korrekt és érett legyen. Az esetben, ha nem tartjuk az alapvető beszélgetési normákat az ügyfélszolgálatosnak figyelmeztetés után van arra lehetősége, hogy lerakja ránk a telefont, ami számunkra nem egy megfelelő kimenetel, ha meg akarjuk oldani a problémánk.

Felelős szerencsejáték

A felelős szerencsejáték sok mindent jelent. A függőség megelőzése mellett a felelős szerencsejáték megköveteli, hogy a szerencsejátékosoknak jóváhagyott vagy legalizált szerencsejátékos korúnak kell lenniük. Emellett az online szerencsejáték-platformok tartoznak ügyfeleiknek azzal a társadalmi felelősséggel, amely biztosítja, hogy ügyfeleik felelősségteljesen játsszanak.

Például a legtöbb online szerencsejáték platform gyakran érdeklődik a játékosoktól, hogy a szerencsejáték korhatáron belül vannak-e vagy sem. Eközben a szerencsejáték, mint függőség nem csak a játékosra, hanem a körülötte lévő emberekre is hatással lehet. Képzelje el, hogy tartozik a barátainak, mert kölcsönkért pénzt a szerencsejátékra. Megszakadna a kapcsolatod ezzel a baráttal, ha nem fizetnéd vissza.

A felelős szerencsejátékhoz az is hozzátartozik, hogy tudja, mikor kell abbahagyni a szerencsejátékot. Sőt, az egyik módja annak, hogy kordában tartsd a szerencsejátékot, az, hogy felállítasz egy szerencsejáték költségvetést. Felvázolhat egy heti, havi vagy napi szerencsejáték költségvetést.

Amint túllépi a heti szerencsejáték-büdzsét, hagyja abba! Ha folytatja, csődbe mehet. A szerencsejáték-probléma legjelentősebb hatásai:

 • Alkoholizmus
 • Mentális egészségügyi problémák
 • Bűncselekmény elkövetése
 • Öngyilkosság
 • A gyermekeire való reflektálás a szülői magatartás formájában
 • Pénzügyi veszteségek
 • Problémák a munkahelyen

10 szerencsejáték tipp, amely segít felelősségteljesen játszani

Annak érdekében, hogy szerencsejátékos szokásaid ne vezessenek csődhöz vagy egyéb problémákhoz, tedd a következőket:

 • Ne tegyed a szerencsejátékot prioritássá, hanem inkább szórakozásból játssz, és ne várd el, hogy a szerencsejátékból élj
 • Tekints az online szerencsejáték-platformon elvesztett pénzt az eltöltött időért fizetett árnak.
 • Változtassa meg a befizetési limitet, és ne növelje azt még akkor sem, ha hatalmas összeget nyer
 • Állítson fel egy időkorlátot
 • Számítson arra, hogy veszíteni fog
 • Tartsa távol a hitelkártyáját, amikor szerencsejátékozik
 • Elvégezhet egy szerencsejáték-tesztet is, hogy megtudja, kockázatos játékos-e Ön
 • A tét emelése a veszteségek pótlására nem ideális
 • Nem jó szerencsejáték, ha depressziós vagy stresszes vagy
 • Tudjon meg többet a szerencsejáték-problémákról

Ha ezeket a felelősségteljes szerencsejáték tippeket követni tudja, akkor minden probléma nélkül, felelősségteljesen fogadhat. Ha azonban szerencsejáték-problémái vannak, forduljon a Bet365-höz. A Bet365 szintén a segítségére lenne. Emellett játsszon gyakorló módban az online fogadási platformon, hogy tesztelje nyerési képességeit, ha esetleg viszont vagy a játék nem tetszik, vagy érzékelhetően többet veszítünk érdemes lehet elgondolkozni azon, hogy más játékot keressünk, vagy még egyszer átgondoljuk, hogy ténylegesen fel vagyunk-e készülve arra, hogy az oldalra feltöltött összeget esetlegesen véglegesen elveszítsük.

Bet365 magyarországi gyakori kérdések:

Hogyan használhatom a bet365 applikációt

Keressük fel a telefonunkon használt virtuális áruházat (Google Play, Apple Store) és írjuk be a keresőbe, hogy “bet365” amint megtaláltuk az applikációt töltsük le jelentkezzünk be és onnantól a határ a csillagos ég.

Az alternatív linkek biztonságosak?

Teljes mértéken, sőt innen Magyarországról még nem is feltétlenül kell ezeket használunk, hiszen itthon a Bet365 egy elismert és legális oldal.

Hogyan pókerezhetek a bet365-ön?

Ha a böngészőben akarjuk ezzel megpróbálni a szerencsénk, akkor először be kell jelentkeznünk a már meglévő fiókunkkal vagy esetleg regisztrálni egy újat, amint ez megvan a bal felső sarokban ott van az összes játékmód és ott találhatjuk a pókert is, melynek a használata pofon egyszerű.

Hogyan jelentkezzek be a bet365-be?

Amint felkerestük az oldalt a jobb felső sarokban kapunk erre lehetőséget, ahol megadva az e-mail címünk és jelszavunk már nem fog minket semmi megállítani abban, hogy egy kellemes délutánunk legyen.

About author
Asa Rawlings
Asa Rawlings

An online casino specialist with over 10 years of experience. My mission at betalternativelink.com is to inform users about the casinos available to all players. The online casino market is a growing industry and our main goal is to provide high quality reports created by the best analysts who are experts in online casinos.